Τεχνολογία λογισμικού: συστηματική ανασκόπηση της βιβλιογραφίας δημιουργία portal αναζήτησης δημοσιεύσεων

 
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο




2015 (EL)

Τεχνολογία λογισμικού: συστηματική ανασκόπηση της βιβλιογραφίας δημιουργία portal αναζήτησης δημοσιεύσεων

Τσιαούση, Ειρήνη

Πτυχιακή εργασία--ΣΤΕΦ--Τμήμα Πληροφορικής, 2010
Η εργασία αυτή στοχεύει στην περιγραφή της τρέχουσας κατάστασης (state of the art) σε ότι αφορά την έρευνα στην περιοχή των προτύπων σχεδίασης. Κάνοντας χρήση εγνωσμένης μεθοδολογίας συστηματικής ανασκόπησης της βιβλιογραφίας (systematic literature review), έχει δημιουργηθεί μια βάση δεδομένων με άρθρα από έγκριτες πηγές του χώρου. Για την διαχείριση της παραχθείσας γνώσης, θα δημιουργηθεί portal όπου ο επισκέπτης θα έχει την δυνατότητα να αναζητά άρθρα με διάφορα κριτήρια (τίτλος, συγγραφέας, λέξεις κλειδιά κ.α.). Στο background του portal θα «τρέχει» μια μηχανή αναζήτησης που θα επιστρέφει τα κατάλληλα επιστημονικά συγγράμματα. Η παρούσα εργασία θα χρησιμοποιηθεί, μετά την ολοκλήρωση της, κατά την ανάθεση εργασιών σε φοιτητές των μαθημάτων «Μηχανική Λογισμικού» και «Μεθοδολογίες Προγραμματισμού ΙΙ».

Άλλο
other
Thesis
Other


Ελληνική γλώσσα

2015-11-10T13:38:05Z


Πτυχιακές Εργασίες

“ Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα “
“ Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece “



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.