Η επίδραση των αντιβιοτικών παραγόντων στην καλλιέργεια της ντομάτας

 
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο




2018 (EL)

Η επίδραση των αντιβιοτικών παραγόντων στην καλλιέργεια της ντομάτας

Κουτσουκέλλης, Χρήστος

Σκοπός της παρούσας εργασίας ήταν να διερευνήσουμε την επίδραση του χλωριούχου νατρίου (NaCl) σε διάφορες μορφολογικές, φυσιολογικές και βιοχημικές παραμέτρους στην καλλιέργεια της τομάτας.

Bachelor thesis
bachelorThesis
Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία

Χλωριούχο νάτριο
Αντιβιοτικά
Sodium chloride (NaCl)
Antibiotics
Τομάτα
Tomatoes


2018-02-12


Πτυχιακές Εργασίες

Default License



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.