Η επίδραση διαφορετικών μορφών αζώτου σε φυσιολογικές παραμέτρους του μαλακού σιταριού

 
This item is provided by the institution :

Repository :
Eureka! Insitutional Repository
see the original item page
in the repository's web site and access all digital files if the item*
share




2018 (EN)

Η επίδραση διαφορετικών μορφών αζώτου σε φυσιολογικές παραμέτρους του μαλακού σιταριού

Γεωργούλας, Ιωάννης

Μεταπτυχιακή εργασία--ΣΤΕΓ-Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπονίας, 2018—9892

masterThesis
Μεταπτυχιακή εργασία
Master thesis

quantitative and qualitative characteristics
photosynthesis
Controlled release fertilizers
ποσοτικά και ποιοτικά χαρακτηριστικά
Αγρότες -- Στάσεις
Σιτάρι -- Σπόροι -- Επεξεργασία
Λιπάσματα ελεγχόμενης απελευθέρωσης
φωτοσύνθεση
Αζωτούχα λιπάσματα


2018-06-27


Μεταπτυχιακές Διατριβές

Default License



*Institutions are responsible for keeping their URLs functional (digital file, item page in repository site)