Η επίδραση διαφορετικών μορφών αζώτου σε φυσιολογικές παραμέτρους του μαλακού σιταριού

 
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο




2018 (EL)

Η επίδραση διαφορετικών μορφών αζώτου σε φυσιολογικές παραμέτρους του μαλακού σιταριού

Γεωργούλας, Ιωάννης

Μεταπτυχιακή εργασία--ΣΤΕΓ-Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπονίας, 2018—9892

masterThesis
Μεταπτυχιακή εργασία
Master thesis

quantitative and qualitative characteristics
photosynthesis
Controlled release fertilizers
ποσοτικά και ποιοτικά χαρακτηριστικά
Αγρότες -- Στάσεις
Σιτάρι -- Σπόροι -- Επεξεργασία
Λιπάσματα ελεγχόμενης απελευθέρωσης
φωτοσύνθεση
Αζωτούχα λιπάσματα


2018-06-27


Μεταπτυχιακές Διατριβές

Default License



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.