Ατυχήματα στους χώρους παροχής νοσηλευτικής φροντίδας

 
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο




2017 (EL)

Ατυχήματα στους χώρους παροχής νοσηλευτικής φροντίδας

Σταθόπουλος, Γεώργιος
Τσιάκαλου, Νικολέτα

Ο σκοπός της παρούσας εργασίας είναι η προσέγγιση και παρουσίαση των διαφόρων μορφών ατυχημάτων που είναι πιθανό να συμβούν σε χώρους παροχής νοσηλευτικής φροντίδας. Τέτοια φαινόμενα απαντώνται ευρέως στην καθημερινή νοσηλευτική πρακτική και είναι σημαντικό ο επαγγελματίας υγείας να είναι ενήμερος όχι μόνο για τη συχνότητα εμφάνισης τους, αλλά και για τα αίτια πρόκλησης τους, καθώς και τις πιθανές και σύγχρονες μεθόδους πρόληψης, αποτροπής και αντιμετώπισης τους. Η παρούσα εργασία αποτελεί μια ανασκόπηση της σύγχρονης ελληνικής και διεθνούς βιβλιογραφίας. Η παρουσίαση των δεδομένων θα γίνει όπως αυτά ανακύπτουν μέσα από πρόσφατες έρευνες. Απώτερος στόχος είναι η συμβολή στην προσφορά μιας ολιστικής και αποτελεσματικής φροντίδας υγείας για τους ασθενείς και ενός ασφαλούς εργασιακού περιβάλλοντος για το προσωπικό υγείας.

Bachelor thesis
bachelorThesis
Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία

Nursing care
Νοσηλευτική φροντίδα
Ιατρικά ατυχήματα
Medical accidents


2017-10-24


Πτυχιακές Εργασίες

Default License



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.