Ο ρόλος της τοπικής αυτοδιοίκησης στην τουριστική ανάπτυξη των προορισμών. Η περίπτωση της Κρήτης.

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :

Αποθετήριο :
Ιδρυματικό Αποθετήριο Ελλάνικος (Hellanicus)
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο





Ο ρόλος της τοπικής αυτοδιοίκησης στην τουριστική ανάπτυξη των προορισμών. Η περίπτωση της Κρήτης. (EL)

Αναγνωστάκης, Ιωάννης

aegean

Στο πρώτο κεφάλαιο θα αναφερθούν θεωρητικές προσεγγίσεις της περιφερειακής και τοπικής ανάπτυξης , και γενικότερα μοντέλα και τρόποι ανάπτυξης των τουριστικών προορισμών. Στο δεύτερο κεφάλαιο θα επισημανθεί η οργάνωση της δημόσιας διοίκησης που κυριαρχεί στην Ελλάδα σε περιφερειακό και τοπικό επίπεδο και θα αναλυθούν ιστορικά τα συστήματα οργάνωσης προ και μετά Καλλικράτη. Στο τρίτο κεφάλαιο θα διευκρινιστεί η περιφερειακή πολιτική που ακολουθεί η Ευρωπαϊκή Ένωση και το πως στηρίζει τα προγράμματα αυτά. Στο τέταρτο κεφάλαιο θα αναλυθεί ο ρόλος της τοπικής αυτοδιοίκησης στην τουριστική ανάπτυξη με την κρατική συμβολή και την περιφερειακή ανάπτυξη των προορισμών. Στο πέμπτο κεφάλαιο θα παρατεθεί ο τουρισμός στην περιφέρεια της Κρήτης , ως τουριστικό προϊόν , την ιστορική του αναδρομή και τα μεγέθη του. Στο έκτο και προ τελευταίο κεφάλαιο θα μιλήσουμε για το πόσο συμβάλλει η περιφέρεια στην τουριστική ανάπτυξη της Κρήτης και τους στόχους της , τις ενέργειες και τα προγράμματα που ακολουθεί. Στο τελευταίο κεφάλαιο της πτυχιακής μου εργασίας θαπαρουσιαστούν τα συμπεράσματα και θα γίνουν κάποιες προτάσεις για την διόρθωση της τωρινής κατάστασης.

bachelorThesis

Τουρισμός (EL)
Local government (EL)
Κρήτη (EL)
Τοπική αυτοδιοίκηση (EL)


2017-05-01


2017-10-17T10:57:10Z

Χίος




*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.