Το Cross-Docking ως μοντέρνος τρόπος ανάπτυξης επιχειρήσεων: η περίπτωση της Wal-Mart.

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :

Αποθετήριο :
Ιδρυματικό Αποθετήριο Ελλάνικος (Hellanicus)
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο





Το Cross-Docking ως μοντέρνος τρόπος ανάπτυξης επιχειρήσεων: η περίπτωση της Wal-Mart. (EL)

Φόρος, Νικόλαος

aegean

Το θέμα της παρούσας πτυχιακής εργασίας πραγματεύεται μια τεχνική της διαδικασίας logistics, η οποία εφαρμόζεται σε μεγάλες επιχειρήσεις, στις μέρες μας. Ειδικότερα, η τεχνική αυτή επικεντρώνεται στο κομμάτι των μεταφορών, διανομής κι αποθήκευσης των τελικών προϊόντων. Η τεχνική ονομάζεται ‘cross-docking’ και εισήχθη πρώτη φορά από την εταιρία ‘Wal-Mart’. Θα γίνει αναφορά σχετικά με το βασικό αντικείμενο και τον στόχο της εργασίας παρουσιάζοντας έννοιες της εφοδιαστικής αλυσίδας, με έμφαση στο κομμάτι των μεταφορών. Επιπλέον, παρουσιάζεται αναλυτικά η διαδικασία ‘cross-docking’ μεσω της μελέτης περίπτωσης της εταιρίας, η οποία εισήγαγε, ουσιαστικά, την εν λόγω μεθοδολογία. Μέσα από τη μελέτη περίπτωσης, θα παρουσιαστούν τα βασικά σημεία και συμπεράσματα της μεθόδου.

bachelorThesis

Cross-Docking (EN)
Wal-Mart (EN)
Logistics (EN)


2017-02-20


2017-10-25T11:56:41Z

Χίος




*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.