How capitals controls affect the entrepreneur life

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :

Αποθετήριο :
Ιδρυματικό Αποθετήριο Ελλάνικος (Hellanicus)
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο





Capital controls και η επίδρασή τους στην επιχειρηματική ζωή (EL)
How capitals controls affect the entrepreneur life (EL)

Χατζηκοκολάκης, Χρήστος

aegean

Σκοπός της εργασίας είναι η μελέτη των κεφαλαιακών ελέγχων και ο επηρεασμός αυτών σε μία πληθώρα χαρακτηριστικών της καθημερινής ζωής των πολιτών και βασικών τομέων ενός κράτους (όπως η κοινωνία, οικονομία, πολιτισμός κ.α.). Για να επιτευχθεί ο σκοπός της εργασίας δημιουργήθηκαν 4 βασικοί στόχοι. Ο πρώτος στόχος περιλαμβάνει την παρουσίαση των κεφαλαιακών ελέγχων μέσω της εννοιολογικής προσέγγισης, της ανάλυσης των στόχων τους καθώς και την παρουσίαση της αποτελεσματικότητάς τους και του κόστους που επιφέρουν. Ο δεύτερος στόχος περιλαμβάνει την ανάλυση των κεφαλαιακών ελέγχων στην πράξη μέσω της παρουσίασης πρακτικών μελετών περίπτωσης και των οικονομικών αποτελεσμάτων τους. Ο τρίτος στόχος περιλαμβάνει την παρουσίαση των κεφαλαιακών ελέγχων προκειμένου να περιορίσουν τις βραχυπρόθεσμες εισροές και εκροές κεφαλαίων μέσω της ανάλυσης των κινήτρων επιβολής τους, του σχεδιασμού τους και της αποτελεσματικότητά τους. Ο τέταρτος στόχος περιλαμβάνει τη παρουσίαση των αποτελεσμάτων της έρευνας με ερωτηματολόγιο που πραγματοποιήθηκε σε πολίτες μέσω κοινωνικών δικτύων.

bachelorThesis

Questionnaire survey (EL)
Financially (EL)
Οικονομικά (EL)
Επιχειρηματική ζωή (EL)
Capital controls (EL)
Κεφαλαιακοί έλεγχοι (EL)
Έρευνα με ερωτηματολόγιο (EL)
Business life (EL)


2016-09-21


2017-12-13T12:27:55Z

Χίος




*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.