Κρατικός προϋπολογισμός, Αποκλίσεις και Ανάλυση Εσόδων.

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :

Αποθετήριο :
Ιδρυματικό Αποθετήριο Ελλάνικος (Hellanicus)
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο





Κρατικός προϋπολογισμός, Αποκλίσεις και Ανάλυση Εσόδων. (EL)

Παναγιωτίδης, Θεόδωρος

aegean

Στη παρούσα εργασία γίνεται μια προσπάθεια μελέτης και κατανόησης του ρόλου που διαδραματίζει ο Κρατικός Προϋπολογισμός στη λειτουργία ενός κράτους. Στα κεφάλαια τα οποία θα ακολουθήσουν με διαδοχική σειρά αναλύονται: βασικοί ορισμοί, απαραίτητοι για την καλύτερη κατανόηση του αντικειμένου μελέτης, οριοθέτηση του πεδίου αναφοράς μας, υπογράμμιση στο βαθμό επιρροής που διαδραματίζει στη κοινωνική-πολιτική ζωή της χώρας, παρουσίαση της σύνθεσης του και παράθεση πινάκων-διαγραμμάτων για την καλύτερη κατανόηση των δεδομένων, πως μέσα σε αυτόν παρουσιάζονται πλεονάσματα-ελλείμματα και κατά επέκταση το δημόσιο χρέος. Τέλος θα γίνει αναφορά στο αντίστοιχο αντικείμενο όσον αφορά Ευρωπαϊκές χώρες και παρουσίαση πολιτικών για τη βελτίωση της διαφάνειας και της ακρίβειας των δεδομένων τους.

bachelorThesis

Revenue Analysis (EL)
Έσοδα (EL)
State Budget (EL)
Χρέος (EL)
Greek Public Debt (EL)
Κρατικός Προϋπολογισμός (EL)


2017-02-18


2017-12-18T12:15:11Z

Χίος




*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.