Μελέτη και ανάπτυξη σχεδίου HACCP και ISO όπως και καθορισμός των διαδικασιών τήρησης των συστημάτων αυτών σε ελαιουργικά προϊόντα (ελαιόλαδα, σπορέλαια, μαργαρίνες, μαγειρικά λίπη, κλπ) για τη "Μινέρβα Ελαιουργική"

This item is provided by the institution :
Technological Educational Institute of Athens   

Repository :
Ypatia - Institutional Repository   

see the original item page
in the repository's web site and access all digital files if the item*



Μελέτη και ανάπτυξη σχεδίου HACCP και ISO όπως και καθορισμός των διαδικασιών τήρησης των συστημάτων αυτών σε ελαιουργικά προϊόντα (ελαιόλαδα, σπορέλαια, μαργαρίνες, μαγειρικά λίπη, κλπ) για τη "Μινέρβα Ελαιουργική" (EL)

Σινάνογλου, Βασιλεία (EL)

report

2015-06-15T21:26:49Z
2015-06-16


Τεχνολογία τροφίμων
http://skos.um.es/unescothes/C01577
Food technology
Πρότυπα συντήρησης τροφής
Τροφή
**N/A**-Τεχνολογία τροφίμων
Olive oil
Fats
**N/A**-Τροφή
http://id.loc.gov/authorities/names/n00009376
Food


Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/
forever




*Institutions are responsible for keeping their URLs functional (digital file, item page in repository site)