Μελέτη και ανάπτυξη σχεδίου HACCP και ISO όπως και καθορισμός των διαδικασιών τήρησης των συστημάτων αυτών σε ελαιουργικά προϊόντα (ελαιόλαδα, σπορέλαια, μαργαρίνες, μαγειρικά λίπη, κλπ) για τη "Μινέρβα Ελαιουργική"
This item is provided by the institution : ΤΕΙ Αθήνας
Μελέτη και ανάπτυξη σχεδίου HACCP και ISO όπως και καθορισμός των διαδικασιών τήρησης των συστημάτων αυτών σε ελαιουργικά προϊόντα (ελαιόλαδα, σπορέλαια, μαργαρίνες, μαγειρικά λίπη, κλπ) για τη "Μινέρβα Ελαιουργική"
(EL)