Εφαρμογές Η/Υ στην επιπλοποιία

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :

Αποθετήριο :
Αποθετήριο «Κάλλιπος»
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2015 (EL)
Εφαρμογές Η/Υ στην επιπλοποιία (EL)

Καραγεώργος, Αντώνιος (EL)
Ράπτη, Έλλη (EL)
Ντιντάκης, Ιωάννης (EL)
Αβραμούλη, Δήμητρα (EL)
Avramouli, Dimitra (EN)
Karageorgos, Antonios (EN)
Rapti, Elli (EN)
Ntintakis, Ioannis (EN)

Ράπτη, Έλλη (EL)
Κάλλιπος (EL)
Γερογιάννης, Βασίλειος (EL)
Kallipos (EN)
Rapti, Elli (EN)
Gerogiannis, Vasileios (EN)

Το παρόν βιβλίο απευθύνεται σε σπουδαστές και κατασκευαστές επίπλου έχοντας ως κύριο στόχο την εξοικείωση με τις βασικές έννοιες της Πληροφορικής και την παρουσίαση Εφαρμογών Λογισμικού χρήσιμων σε επιχειρήσεις που σχετίζονται με Επιπλοποιία και Ξυλοκατασκευές. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στην περιγραφή των πιο διαδεδομένων Εφαρμογών Πληροφορικής ως βασικών εργαλείων οργάνωσης και λειτουργίας μιας σύγχρονης επιχείρησης Ξύλου και Επίπλου, και η παρουσίαση της ύλης συνοδεύεται από πλήθος παραδειγμάτων και εφαρμογών. Το περιεχόμενο του βιβλίου καλύπτει τις σημαντικότερες λύσεις εμπορικού και δωρεάν λογισμικού που υποστηρίζουν τις λειτουργικές διαδικασίες επιχειρήσεων επιπλοποιίας. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στην περιγραφή μεθόδων διακίνησης, προβολής και αξιοποίησης της πληροφορίας με χρήση Διαδικτύου. Σε επιμέρους κεφάλαια παρουσιάζονται εφαρμογές που καλύπτουν τόσο το χρηματοοικονομικό τομέα (WMS, ERP, CRM), όσο και τους τομείς παραγωγής και αυτοματισμού γραφείου των σύγχρονων επιχειρήσεων επίπλου. Σε κάθε κεφάλαιο τονίζονται ιδιαίτερα τα οφέλη που προκύπτουν από την χρήση της εκάστοτε εφαρμογής λογισμικού καθώς και η συμβολή της στην παραγωγικότητα και την ανταγωνιστικότητα της επιχείρησης. Επιπλέον, τα κεφάλαια διανθίζονται με διαδραστικές παρουσιάσεις και πολυμεσικό περιεχόμενο για καλύτερη κατανόηση της ύλης ενώ περιλαμβάνουν ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής και ασκήσεις που καλύπτουν διαφορετικά επίπεδα δυσκολίας. (EL)

learningMaterial
book

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΞΥΛΟΥ-ΕΠΙΠΛΟΥ (EL)
ΕΠΙΠΛΟΠΟΙΙΑ (EL)
ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ (EL)
Software Applications (EN)
Furniture (EN)
Wood And Furniture Technology (EN)

Σύνδεσμος Ελληνικών Ακαδημαϊκων Βιβλιοθηκών (EL)
Hellenic Academic Libraries Link (EN)


Σύνδεσμος Ελληνικών Ακαδημαϊκών Βιβλιοθηκών (EL)
Hellenic Academic Libraries Link (EN)

2015*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.