Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :

Αποθετήριο :
Αποθετήριο «Κάλλιπος»
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο



Σκευάσματα διατροφής (EL)

Γιαννακούλια, Μαρία (EL)
Φάππα, Ευαγγελία (EL)
Καράτζη, Καλλιόπη-Ζαφειρένια (EL)
Κοντογιάννη, Μερόπη (EL)
Giannakoulia, Maria (EN)
Fappa, Evangelia (EN)
Kontogianni, Meropi (EN)
Karatzi, Kalliopi Zafeirenia (EN)

Πούλια, Καλλιόπη-Άννα (EL)
Μουρίκης, Χρήστος (EL)
Κάλλιπος (EL)
Poulia, Kalliopi Anna (EN)
Kallipos (EN)
Mourikis, Christos (EN)

Στο κεφάλαιο αυτό συγκεντρώνονται όλα τα εγκεκριμένα σκευάσματα που χρησιμοποιούνται συχνά για την υποστήριξη θρέψης ασθενών, προκειμένου να γίνει ευκολότερη η αναζήτηση και εύρεσή του κατάλληλου σκευάσματος από το διαιτολόγο, αλλά και η σύγκριση των χαρακτηριστικών των σκευασμάτων μεταξύ τους. Τα σκευάσματα για μεγαλύτερη ευκολία θα παρουσιάζονται σε μεγάλους πίνακες στους οποίους παρατίθενται τα κυριότερα χαρακτηριστικά τους όπως η ενέργεια που προσφέρουν, τα θρεπτικά τους συστατικά (σε γραμμάρια και ως ποσοστιαία αναλογία), η ποσότητα ανά συσκευασία, οι γεύσεις με τις οποίες κυκλοφορούν και κάποια ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, όπως π.χ. η απουσία γλουτένης ή λακτόζης, ο εμπλουτισμός με διαιτητικές ίνες. Τα σκευάσματα θα διακριθούν σε τρεις μεγάλες κατηγορίες: α) πόσιμα συμπληρώματα διατροφής, β) συμπληρώματα εντερικής σίτισης και γ) συμπληρώματα βιταμινών και ανόργανων στοιχείων. (EL)

learningMaterial
bookChapter

ΚΛΙΝΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ (EL)
ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΑ (EL)
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ (EL)
Dietetics (EN)
Clinical Nutriition (EN)
Nutrition Care Process (EN)

Σύνδεσμος Ελληνικών Ακαδημαϊκων Βιβλιοθηκών (EL)
Hellenic Academic Libraries Link (EN)


Σύνδεσμος Ελληνικών Ακαδημαϊκών Βιβλιοθηκών (EL)
Hellenic Academic Libraries Link (EN)

2015



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.