Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :

Αποθετήριο :
Αποθετήριο «Κάλλιπος»
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριοΤεχνικές Ολοκλήρωσης (EL)

Γκιτζένης, Σάββας (EL)
Τουμπής, Σταύρος (EL)
Gitzenis, Savvas (EN)
Toumpis, Stavros (EN)

Χελιώτης, Δημήτριος (EL)
Κάλλιπος (EL)
Kallipos (EN)
Cheliotis, Dimitrios (EN)

Περιεχόμενα Κεφαλαίου 7.1: Θεμελιώδη Θεωρήματα Λογισμού 7.2: Λογαριθμική και Εκθετική Συνάρτηση 7.3: Ασκήσεις με την Λογαριθμική και την Εκθετική Συνάρτηση 7.4: Καταχρηστικά Ολοκληρώματα Η Παράγραφος 7.1 επικεντρώνεται στο Θεμελιώδες Θεώρημα του Λογισμού, και τις άμεσες απόρροιές του, για παράδειγμα τα θεωρήματα της ολοκλήρωσης με αντικατάσταση και ολοκλήρωσης κατά παράγοντες. Έχοντας την αναγκαία θεωρία στη διάθεσή μας, στην Παράγραφο 7.2 δίνουμε τον ορισμό της εκθετικής και της λογαριθμικής συνάρτησης, καθώς και τις βασικές τους ιδιότητες. Στην Παράγραφο 7.3 παρουσιάζονται σχετικές ασκήσεις. Στην Παράγραφο 7.4 ορίζουμε τα Καταχρηστικά Ολοκληρώματα πρώτου και δεύτερου τύπου. Ο υπολογισμός κάθε καταχρηστικού ολοκληρώματος ανάγεται στον υπολογισμό καταρχάς ενός ολοκληρώματος, και κατόπιν ενός ορίου. Επομένως, ασκήσεις στα καταχρηστικά ολοκληρώματα είναι εξαιρετικά χρήσιμες στην εμπέδωση και των δύο αυτών κομματιών της θεωρίας, και για αυτό δίνεται βαρύτητα σε αυτή την έννοια. (EL)

learningMaterial
bookChapter

Λογαριθμική Συνάρτηση (EL)
Θεμελιώδη Θεωρήματα του Λογισμού και Εφαρμογές (EL)
Τεχνικές Ολοκλήρωσης (EL)
Εκθετική Συνάρτηση (EL)
Πραγματικές Δυνάμεις (EL)
Fundamental Theorems of Calculus and Applications (EN)
Integration Techniques (EN)
Real Exponents (EN)
Exponential Function (EN)
Logarithmic Function (EN)

Σύνδεσμος Ελληνικών Ακαδημαϊκων Βιβλιοθηκών (EL)
Hellenic Academic Libraries Link (EN)


Σύνδεσμος Ελληνικών Ακαδημαϊκών Βιβλιοθηκών (EL)
Hellenic Academic Libraries Link (EN)

2015*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.