δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
Στο κεφάλαιο αυτό περιγράφονται τα βασικά χαρακτηριστικά των ενζύμων. Με την ολοκλήρωση του κεφαλαίου ο φοιτητής θα μπορεί να κατανοεί τον τρόπο δράσης των ενζύμων και να περιγράφει τα βασικά χαρακτηριστικά τους, να αναγνωρίζει τις κατηγορίες των ενζύμων, να περιγράφει τους παράγοντες που επιδρούν στην ταχύτητα των ενζυμικών αντιδράσεων και τους μηχανισμούς ρύθμισης της δράσης των ενζύμων και να κατανοεί την κινητική των ενζυμικών αντιδράσεων.
(EL)
II. ΦΥΣΙΚΕΣ ΚΑΙ ΓΕΩΠΟΝΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ::Χημεία / Γενική χημεία::Ανόργανη χημεία::Γεωργική χημεία
(EL)
II. NATURAL SCIENCES AND AGRICULTURAL SCIENCES::Chemistry::Inorganic Chemistry::Agricultural Chemistry/Chemurgy
(EN)
*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.
Βοηθείστε μας να κάνουμε καλύτερο το OpenArchives.gr.