Μελέτη της επίδρασης των θερμικών κατεργασιών στη συγκέντρωση φαινολικών αντιοξειδωτικών στα λαχανικά

 
This item is provided by the institution :

Repository :
Ktisis
see the original item page
in the repository's web site and access all digital files if the item*
share




2018 (EN)

Μελέτη της επίδρασης των θερμικών κατεργασιών στη συγκέντρωση φαινολικών αντιοξειδωτικών στα λαχανικά

Λοϊζου, Ιωάννα

Γούλας, Βλάσιος

Bachelors Thesis

Υγεία
Αντιοξειδωτική ικανότητα
Θερμική επεξεργασία
Φαινολικές ενώσεις
Τρόποι μαγειρέματος
Λαχανικά


Greek

2018


Τμήμα Γεωπονικών Επιστημών, Βιοτεχνολογίας και Επιστήμης Τροφίμων, Σχολή Γεωτεχνικών Επιστημών και Διαχείρισης Περιβάλλοντος, Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου

2018-07-25T06:45:08Z

Απαγορεύεται η δημοσίευση ή αναπαραγωγή, ηλεκτρονική ή άλλη χωρίς τη γραπτή συγκατάθεση του δημιουργού και κατόχου των πνευματικών δικαιωμάτων



*Institutions are responsible for keeping their URLs functional (digital file, item page in repository site)