Μελέτη της επίδρασης των θερμικών κατεργασιών στη συγκέντρωση φαινολικών αντιοξειδωτικών στα λαχανικά

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :

Αποθετήριο :
Κτίσις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο




2018 (EL)

Μελέτη της επίδρασης των θερμικών κατεργασιών στη συγκέντρωση φαινολικών αντιοξειδωτικών στα λαχανικά

Λοϊζου, Ιωάννα

Γούλας, Βλάσιος

Bachelors Thesis

Υγεία
Αντιοξειδωτική ικανότητα
Θερμική επεξεργασία
Φαινολικές ενώσεις
Τρόποι μαγειρέματος
Λαχανικά


Ελληνική γλώσσα

2018


Τμήμα Γεωπονικών Επιστημών, Βιοτεχνολογίας και Επιστήμης Τροφίμων, Σχολή Γεωτεχνικών Επιστημών και Διαχείρισης Περιβάλλοντος, Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου

2018-07-25T06:45:08Z

Απαγορεύεται η δημοσίευση ή αναπαραγωγή, ηλεκτρονική ή άλλη χωρίς τη γραπτή συγκατάθεση του δημιουργού και κατόχου των πνευματικών δικαιωμάτων



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.