Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :

Αποθετήριο :
Open Schools Journal for Open Science  | ΕΚΤ eJournals
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2020 (EL)

Γνωρίζω τους συμμαθητές μου (EN)

Αναγνωστόπουλος, Δημήτρης
Διπλαχείλη, Αγνή
Λουκή, Μαριτίνα
Παπαλεωνίδα, Παναγιώτα

Τη χρονιά 2016/17 το τμήμα Α1 του 10ου ΕΠΑΛ Αθηνών αποφάσισε να ασχοληθεί στο μάθημα Ζώνη Δημιουργικών Δραστηριοτήτων, με τη «βαθύτερη γνωριμία» με τους συμμαθητές. Με τη συνεχή καθοδήγηση της καθηγήτριάς μας, σχεδιάσαμε και πραγματοποιήσαμε μια έρευνα στο σχολείο μας για να αποτυπώσουμε τα βασικά χαρακτηριστικά του μαθητικού πληθυσμού. Ήρθαμε σε επαφή με αντικείμενα Μαθηματικών και Πληροφορικής, καθώς και με τη μεθοδολογία υλοποίησης εκπαιδευτικής έρευνας. Δημιουργήσαμε το ερωτηματολόγιο –εργαλείο της έρευνας, συγκεντρώσαμε και επεξεργαστήκαμε ομαδοσυνεργατικά πληροφορίες που σκιαγράφησαν το προφίλ των συμμαθητών, τις συνθήκες και τον τρόπο ζωής τους, τη σχολική πορεία, τους λόγους επιλογής της επαγγελματικής εκπαίδευσης, το τι προσδοκούν από τον καθηγητή και το πώς βλέπουν το μέλλον τους. (EN)

info:eu-repo/semantics/article
info:eu-repo/semantics/publishedVersion

προφίλ επιθυμητού καθηγητή (EN)
εκπαιδευτική έρευνα (EN)
προφίλ μαθητή (EN)
επαγγελματική εκπαίδευση (EN)


Open Schools Journal for Open Science

Αγγλική γλώσσα

2020-07-21


Ellinogermaniki Agogi (EN)

2623-3606
Open Schools Journal for Open Science; Vol. 3 No. 6 (EN)

Copyright (c) 2020 Αγνή Διπλαχείλη, Μαριτίνα Λουκή, Δημήτρης Αναγνωστόπουλος, Παναγιώτα Παπαλεωνίδα (EN)*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.