Η διατροφική αξία της ελιάς με βάση την περιεκτικότητα της σε τοκοφερόλες

δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*



Η διατροφική αξία της ελιάς με βάση την περιεκτικότητα της σε τοκοφερόλες

Hassapidou, Maria
Χασαπίδου, Μαρία

PhD Thesis

1991


Ιατρική και Επιστήμες Υγείας ➨ Επιστήμες Υγείας
Φυσικές Επιστήμες ➨ Χημεία

Ελιές
Επιστήμες Υγείας
Medical and Health Sciences
Χημεία
Τοκοφερόλη
Natural Sciences
Χρωματογραφία
Φυσικές Επιστήμες
Ιατρική και Επιστήμες Υγείας
Chemical Sciences
Health Sciences

Ελληνική γλώσσα

Γεωργικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Agricultural University of Athens

Γεωργικό Πανεπιστήμιο Αθηνών




*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.