The effect of calcium in physiological, biochemical and phytopathological aspects of distinct peach genotypes (Prunus persica L. Batsch)

δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*



Η επίδραση του ασβεστίου σε φυσιολογικές, βιοχημικές και φυτοπαθολογικές παραμέτρους καρπών από διακριτούς γενότυπους ροδακινιάς (Prunus persica L. Batsch)
The effect of calcium in physiological, biochemical and phytopathological aspects of distinct peach genotypes (Prunus persica L. Batsch)

Manganaris, Georgios
Μαγγανάρης, Γεώργιος

PhD Thesis

2004


Γεωπονικές Επιστήμες και Κτηνιατρική
Γεωπονία, Δασολογία και Αλιεία

MF - NMF γενότυποι
Agricultural and Veterinary Sciences
Γεωπονικές Επιστήμες και Κτηνιατρική
Κυτταρικό τοίχωμα
Calcium
Cell walls
Πηκτίνη
Pectin
Ψυχρή συντήρηση
Prunus persica
Cold storage
Καφετίασμα σάρκας
Flesh wooliness
Ασβέστιο
Μάλλινη υφή
Γεωπονία, Δασολογία και Αλιεία
MF - NMF genotypes
Ροδακινιά
Flesh browning
Agriculture, Forestry and Fisheries

Ελληνική γλώσσα

Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ)
Aristotle University Of Thessaloniki (AUTH)

Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ). Σχολή Γεωτεχνικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας. Τομέας Οπωροκηπευτικών και Αμπέλου




*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.