δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*



Τροφή και διατροφή στις Κυκλάδες (19ος-20ος αι.)
Traditional foods in Cyclades (19th-20th sentury)

Χρυσού-Καρατζά, Κυριακή

PhD Thesis

2006


Ιστορία και Αρχαιολογία
Ανθρωπιστικές Επιστήμες και Τέχνες

Cereals
Vegetables
Κοινωνική ζωή
Παραδοσιακή διατροφή
Holiday food
Εορταστική διατροφή
Meat
Κρέας
Fishes
Traditional food
Ανθρωπιστικές Επιστήμες και Τέχνες
Τυροκομικά
Καθημερινή διατροφή
Όσπρια
Humanities and the Arts
Ψάρια
Ιστορία και Αρχαιολογία
Λαχανικά
Γλυκά
Κυκλάδες
Οικονομία
Δημητριακά
History and Archaeology
Cheese making
Daily food
Pulses
Sweets

Ελληνική γλώσσα

National and Kapodistrian University of Athens
Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ)

Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ). Σχολή Φιλοσοφική. Τμήμα Φιλολογίας. Τομέας Βυζαντινής Φιλολογίας και Λαογραφίας




*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.