Αποτίμηση της επιχειρηματικής δραστηριότητας μεγάλων επιχειρήσεων στον τομέα της ζυθοποιίας και της επίδρασης του τουρισμού στην ανάπτυξή του

This item is provided by the institution :
University of West Attica   

Repository :
Institutional Repository Polynoe   

see the original item page
in the repository's web site and access all digital files if the item*



Αποτίμηση της επιχειρηματικής δραστηριότητας μεγάλων επιχειρήσεων στον τομέα της ζυθοποιίας και της επίδρασης του τουρισμού στην ανάπτυξή του

Παπαπαύλου, Ευανθία

Σχολή Διοικητικών, Οικονομικών & Κοινωνικών Επιστημών
Καλαντώνης, Πέτρος
Κικίλια, Αικατερίνη
Τμήμα Διοίκησης Τουρισμού
Καινοτομία και Επιχειρηματικότητα στον Τουρισμό
Παπαγρηγορίου, Αριστείδης

Μεταπτυχιακή διπλωματική εργασία

2021-07-09

2022-05-18T08:52:22Z


Τα τελευταία χρόνια υπάρχει μια ραγδαία ανάπτυξη στον κλάδο της μπύρας στη χώρα μας, κάτι το οποίο αποδεικνύεται από την δημιουργία πολλών μικρών επιχειρήσεων ζυθοποιίας τα οποία έχουν διπλασιάσει τον αριθμό τους στην ελληνική αγορά. Η παρούσα μελέτη διερευνά τον κλάδο της ζυθοποιίας στην Ελλάδα. Σύμφωνα με όσα θα αναφερθούν και θα σχολιαστούν στις ακόλουθες σελίδες της εργασίας, θα λέγαμε πως βασικός σκοπός αυτής, αναφέρεται σχετικά η συλλογή, αξιολόγηση και συζήτηση στοιχείων που τοποθετούνται στο πλαίσιο της ανάλυσης των δεδομένων για το θέμα της αποτίμησης της επιχειρηματικής δραστηριότητας, μεγάλων επιχειρήσεων στον τομέα της ζυθοποιίας και της επίδρασης του τουρισμού στην ανάπτυξή του. Ως εκ τούτου, και προκειμένου η εν λόγω εργασία να θεωρείται ορθή και αποτελεσματική ως προς τα στοιχεία που εξετάζει, διαχωρίζεται σχετικά σε τρία (3) κεφάλαια, με το Κεφάλαιο 1 να αναφέρεται στην Ιστορική Αναδρομή Καθώς και Βασικά Στάδια Παραγωγής της Μπύρας (Ζύθος) Διεθνώς, το Κεφάλαιο 2 οριοθετείτε στην Ιστορική Εξέλιξη της Βιομηχανίας Ζύθου στην Ελλάδα Αλλά και την Ευρώπη Καθώς και Παράγοντες που Επηρεάζουν την Προώθηση του Προϊόντος και το Κεφάλαιο 3 αναφέρεται στα Στοιχεία Σχετικά με την Αποτίμηση της Επιχειρηματικής Δραστηριότητας Επιχειρήσεων στο Τομέα της Ζυθοποιίας Καθώς και Επίδραση στην Ανάπτυξη του Τουρισμού


Τουρισμός
Επιχειρήσεις
Ζυθοποιία
Μπύρα

Greek

Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής
Πανεπιστήμιο Αιγαίου

ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ - Τμήμα Διοίκησης Τουρισμού - Μεταπτυχιακές διπλωματικές εργασίες - Καινοτομία και Επιχειρηματικότητα στον Τουρισμό

Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές
https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/deed.el




*Institutions are responsible for keeping their URLs functional (digital file, item page in repository site)