Toggle navigation
Search
Browse
EKT item types
Institutions
Collections
Interoperability
Info
The project
Help
For institutions
Contribute
Publication Requirements
Expression of Interest Form
Contact
ΕΛ
•
ΕΝ
In all fields
Subject
Type
Location
Title
Time
Creator/contributor
×
+
Search
Clear
Help
Εναλλακτικές μέθοδοι συντήρησης προϊόντων με βάση το κρέας
This item is provided by the institution :
University of West Attica
Repository :
Institutional Repository Polynoe
see the original item page
in the repository's web site and access all digital files if the item
*
share
Semantic enrichment by EKT
ΕΚΤ item type
Master thesis
(EN)
EKT year
2022
(EN)
EKT historical period
Title
Εναλλακτικές μέθοδοι συντήρησης προϊόντων με βάση το κρέας
Creator
Κουμαρά, Αικατερίνη
Contributor
Παπαδάκης, Σπυρίδων
Καινοτομία, Ποιότητα και Ασφάλεια Τροφίμων
Σινάνογλου, Βασιλεία
Giannakourou, Maria
Σχολή Επιστημών Τροφίμων
Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
Type
Μεταπτυχιακή διπλωματική εργασία
Subject
Μέθοδοι συντήρησης τροφίμων
Κρέας
Συντήρηση
Provider
University of West Attica
Repository / collection
Institutional Repository Polynoe
Subcollections
Μεταπτυχιακές διπλωματικές εργασίες - Καινοτομία, Ποιότητα και Ασφάλεια Τροφίμων
Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
Language
Greek
Issued
2022-05-17
Identifier
http://dx.doi.org/10.26265/polynoe-2113
https://polynoe.lib.uniwa.gr/xmlui/handle/11400/2262
Publisher
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής
Created
2022-05-19T10:17:26Z
Rights
Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές
https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/deed.el
*
Institutions are responsible for keeping their URLs functional (digital file, item page in repository site)
×
×
Βοηθείστε μας να κάνουμε καλύτερο το
OpenArchives
.gr
.
Πάρτε μέρος στη σύντομη έρευνα!