Εναλλακτικές μέθοδοι συντήρησης προϊόντων με βάση το κρέας

 
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο




2022 (EL)

Εναλλακτικές μέθοδοι συντήρησης προϊόντων με βάση το κρέας

Κουμαρά, Αικατερίνη

Παπαδάκης, Σπυρίδων
Καινοτομία, Ποιότητα και Ασφάλεια Τροφίμων
Σινάνογλου, Βασιλεία
Giannakourou, Maria
Σχολή Επιστημών Τροφίμων
Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων

Μεταπτυχιακή διπλωματική εργασία

Μέθοδοι συντήρησης τροφίμων
Κρέας
Συντήρηση


Ελληνική γλώσσα

2022-05-17


Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

2022-05-19T10:17:26Z

Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.