Επίδραση της μικροοξυγόνωσης στα αναλυτικά και οργανοληπτικά χαρακτηριστικά σε οίνους Αγιωργίτικου-Cabernet Sauvignon

 
This item is provided by the institution :

Repository :
Institutional Repository Polynoe
see the original item page
in the repository's web site and access all digital files if the item*
share




2022 (EN)

Επίδραση της μικροοξυγόνωσης στα αναλυτικά και οργανοληπτικά χαρακτηριστικά σε οίνους Αγιωργίτικου-Cabernet Sauvignon

Σάρρα, Άννα Μαρία
Λαφαζάνης, Βασίλειος

Νικολού, Βασίλειος
Τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών
Κόρκας, Ηλίας
Σεχάντε, Αντνάν
Σχολή Επιστημών Τροφίμων

Πτυχιακή εργασία

Οίνος
Cabernet Sauvignon
Αγιωργίτικο
Μικροοξυγόνωση


2022-07


Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

2022-12-14T12:07:56Z

Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Διεθνές



*Institutions are responsible for keeping their URLs functional (digital file, item page in repository site)