Καταγραφή της συλλογής του μουσικού υλικού του Χρήστου Κοτόπουλου

 
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο




2018 (EL)

Καταγραφή της συλλογής του μουσικού υλικού του Χρήστου Κοτόπουλου

Καρέτσος, Ελευθέριος

Πάρης, Νεκτάριος
Τμήμα Μουσικής Επιστήμης & Τέχνης (ΠΕ)
Σπυράκου, Ευαγγελία

Πτυχιακό Project--Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, Θεσσαλονίκη, 2018
Το παρόν πτυχιακό πρότζεκτ αποτελεί την καταγραφή του μουσικού υλικού της βιβλιοθήκης του αειμνήστου Χρήστου Κοτόπουλου. Στο πρώτο κεφάλαιο, παρατίθεται ένα σύντομο βιογραφικό για την ζωή και την επιστημονική πορεία του Χρήστου Κοτόπουλου. Στο δεύτερο κεφάλαιο, παρουσιάζεται και αναλύεται το μουσικό υλικό της βιβλιοθήκης, όσον αναφορά στα αριθμητικά δεδομένα. Στο τρίτο κεφάλαιο, επισημαίνεται η μεθοδολογία που ακολουθήθηκε για την περάτωση του πτυχιακού πρότζεκτ, αναγράφεται ένας κριτικός σχολιασμός της μεθοδολογίας αυτής και τέλος, προτείνονται τρόποι μελλοντικής αξιοποίησης του υλικού. Στο τέταρτο κεφάλαιο, παρουσιάζονται μερικές σημειώσεις του Κοτόπουλου που ανακαλύφθηκαν μέσα στα βιβλία. Στο πέμπτο κεφάλαιο, αναπτύσσεται το υλικό της καταγραφής σε πίνακες που είναι διαχωρισμένοι με βάση την θεματολογία διαχωρισμού. Καταλήγοντας, στο έκτο κεφάλαιο, περιγράφεται η προσωπική μου σχέση με τον Χρήστο Κοτόπουλο, ως καθηγητή μου στο Μουσικό Σχολείο Βόλου.
Η βιβλιοθήκη διαθέτει αντίτυπο του project μόνο σε ηλεκτρονική μορφή.
PRO ΜΕΤ/5
Περιλαμβάνει βιβλιογραφικές αναφορές (σ. 172)

Bachelor's Degree Project

Κοτόπουλος, Χρήστος


2018-07-12T06:09:17Z
2018


Πανεπιστήμιο Μακεδονίας

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Διεθνές



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.