Το σύστημα διασφάλισης ποιότητας HACCP και οι εφαρμογές του στατιστικού ελέγχου διεργασιών στην παραγωγή τροφίμων

This item is provided by the institution :
Athens University of Economics and Business   

Repository :
PYXIDA   

see the original item page
in the repository's web site and access all digital files if the item*



Το σύστημα διασφάλισης ποιότητας HACCP και οι εφαρμογές του στατιστικού ελέγχου διεργασιών στην παραγωγή τροφίμων (EL)

Μπελέχα, Χάιδω - Χαρούλα Ε. (EL)

Ψαράκης, Στυλιανός (EL)

Text

2025-03-26T19:27:49Z
12-2002


Διπλωματική εργασία - Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. ΜΠΣ, Τμήμα Στατιστικής (part time) (EL)


Ασφάλεια του προϊόντος (EL)
Στατιστική (EL)
Παραγωγή τροφίμων (EL)
Εποπτεία των τροφίμων (EL)
Έλεγχος ποιότητας (EL)
Ποιοτικές προδιαγραφές (EL)
Ποιότητα του προϊόντος (EL)
Στατιστική μέθοδος (EL)
Ρύπανση των τροφίμων (EL)

Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (EL)





*Institutions are responsible for keeping their URLs functional (digital file, item page in repository site)