Το σύστημα διασφάλισης ποιότητας HACCP και οι εφαρμογές του στατιστικού ελέγχου διεργασιών στην παραγωγή τροφίμων

Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών   

Αποθετήριο :
ΠΥΞΙΔΑ   

δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*



Το σύστημα διασφάλισης ποιότητας HACCP και οι εφαρμογές του στατιστικού ελέγχου διεργασιών στην παραγωγή τροφίμων (EL)

Μπελέχα, Χάιδω - Χαρούλα Ε. (EL)

Ψαράκης, Στυλιανός (EL)

Text

2025-03-26T19:27:49Z
12-2002


Διπλωματική εργασία - Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. ΜΠΣ, Τμήμα Στατιστικής (part time) (EL)


Ασφάλεια του προϊόντος (EL)
Στατιστική (EL)
Παραγωγή τροφίμων (EL)
Εποπτεία των τροφίμων (EL)
Έλεγχος ποιότητας (EL)
Ποιοτικές προδιαγραφές (EL)
Ποιότητα του προϊόντος (EL)
Στατιστική μέθοδος (EL)
Ρύπανση των τροφίμων (EL)

Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (EL)





*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.