Ανάπτυξη και βελτιστοποίηση μπισκότων ελευθέρων γλουτένης μς ενσωμάτωση χαρουπαλευρού και ξηρής πούλπας μήλου

see the original item page
in the repository's web site and access all digital files if the item*



Ανάπτυξη και βελτιστοποίηση μπισκότων ελευθέρων γλουτένης μς ενσωμάτωση χαρουπαλευρού και ξηρής πούλπας μήλου (EL)

Σκαλτσή, Αλεξία (EL)

Παπαγεωργίου, Μαρία (EL)

masterThesis
Μεταπτυχιακή εργασία (EL)
Master thesis (EN)

2024-10-07T13:08:36Z
2023-09-13T11:25:17Z
2020-09-04


Μεταπτυχιακή εργασία- Σχολή γεωτεχνικών επιστημών- Τμήμα γεωπονίας, 2020 (α/α 12033) (EL)


Ρυζάλευρο (EL)
Μπισκότα ελεύθερης γλουτένης (EL)
Κοιλιοκάκη (EL)
Αποξηραμένος πολτός μήλου (EL)
Χαρουπάλευρο (EL)

Greek

Σχολή Γεωτεχνικών Επιστημών- Τμήμα Γεωπονίας (EL)
Σχολή γεωτεχνικών επιστημών- Τμήμα γεωπονίας (EL)

Default License




*Institutions are responsible for keeping their URLs functional (digital file, item page in repository site)