Ανάπτυξη και βελτιστοποίηση μπισκότων ελευθέρων γλουτένης μς ενσωμάτωση χαρουπαλευρού και ξηρής πούλπας μήλου

δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*



Ανάπτυξη και βελτιστοποίηση μπισκότων ελευθέρων γλουτένης μς ενσωμάτωση χαρουπαλευρού και ξηρής πούλπας μήλου (EL)

Σκαλτσή, Αλεξία (EL)

Παπαγεωργίου, Μαρία (EL)

masterThesis
Μεταπτυχιακή εργασία (EL)
Master thesis (EN)

2024-10-07T13:08:36Z
2023-09-13T11:25:17Z
2020-09-04


Μεταπτυχιακή εργασία- Σχολή γεωτεχνικών επιστημών- Τμήμα γεωπονίας, 2020 (α/α 12033) (EL)


Ρυζάλευρο (EL)
Μπισκότα ελεύθερης γλουτένης (EL)
Κοιλιοκάκη (EL)
Αποξηραμένος πολτός μήλου (EL)
Χαρουπάλευρο (EL)

Ελληνική γλώσσα

Σχολή Γεωτεχνικών Επιστημών- Τμήμα Γεωπονίας (EL)
Σχολή γεωτεχνικών επιστημών- Τμήμα γεωπονίας (EL)

Default License




*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.