Έρευνα, σχεδιασμός και ανάπτυξη καινοτόμου λειτουργικού ελληνικού επιδορπίου γιαούρτης: YOMAST

δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*



Έρευνα, σχεδιασμός και ανάπτυξη καινοτόμου λειτουργικού ελληνικού επιδορπίου γιαούρτης: YOMAST (EL)

Βογιατζόγλου, Κωνσταντίνος (EL)

Καραστογιαννίδου, Καλλιόπη (EL)

bachelorThesis
Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία (EL)
Bachelor thesis (EN)

2020-03-08T20:27:43Z
2024-10-07T21:15:14Z
2018-06-29


Πτυχιακή εργασία--ΣΤΕΤΡΟΔ-Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας, 2018--9906 (EL)
Η παρούσα εργασία πραγματεύεται την ανάπτυξη ενός λειτουργικού Τροφίμου βασισμένου στην παραδοσιακή συνταγή και στην μοναδικότητα της ελληνικής γιαούρτης με στόχο την συμμετοχή στον διαγωνισμό ECOTROPHELIA 2017 που διοργανώθηκε από τον ΣΕΒΤ (EL)
This thesis deals with the development of a functional food based on the traditional Greek recipe and the authenticity of Greek yogurt. The main purpose of this project was the participation in National Ecotrophelia competition 2017 which was under the auspices of SEVT (EN)

Λειτουργικά τρόφιμα (EL)
Ελληνικό γιαούρτι (EL)

γαλακτοκομικά προϊόντα (EL)
λειτουργικά τρόφιμα (EL)
μαστίχα (EL)
καινοτομία (EL)
ελληνικό γιαούρτι (EL)
innovation (EN)
functional foods (EN)
Greek yogurt/yoghurt (EN)
Yomast (EN)
mastiha (EN)
Ecotrophelia (EN)
dairy products (EN)

Ελληνική γλώσσα

Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας (EL)
Σχολή Τεχνολόγων Γεωπόνων και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής / Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας (EL)

Default License




*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.