Επίδραση του ασβεστίου στην αύξηση και χημική σύσταση φυτών ροδιάς (Punica granatum L.) που αναπτύχθηκαν σε συνθήκες αλατότητας (ΝaCl)

Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης   

Αποθετήριο :
Αποθετήριο Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου   

δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*



Επίδραση του ασβεστίου στην αύξηση και χημική σύσταση φυτών ροδιάς (Punica granatum L.) που αναπτύχθηκαν σε συνθήκες αλατότητας (ΝaCl)

Δεβετζή, Νίνα

Χατζησαββίδης, Χρήστος
Κουτρούμπας, Σπυρίδων
Δαμάλας, Χρήστος

bachelorThesis

2015-11-22T14:20:21Z
2012


Βιβλιογραφία σ. 87-97
97


Αλατότητα
Chemical composition
Ροδιά
Pomegranate
Χημική σύσταση
Salinity

Ελληνική γλώσσα

Τμήμα Αγροτικής Ανάπτυξης
duth


campus
Default License




*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.