Η επίδραση της αλατότητας (NaC1, KC1, Na2SO4) στην αύξηση και χημική σύσταση της ροδιάς (Punica granatum L.) της ποικιλίας Wonderful σε συνθήκες υπαίθρου

see the original item page
in the repository's web site and access all digital files if the item*



Η επίδραση της αλατότητας (NaC1, KC1, Na2SO4) στην αύξηση και χημική σύσταση της ροδιάς (Punica granatum L.) της ποικιλίας Wonderful σε συνθήκες υπαίθρου

Μαστρογιαννίδου, Έλλη

Χατζησαββίδης, Χρήστος
Δεν διατίθεται

masterThesis

2015-12-08T11:02:31Z
2010


87


Ποικιλία Wonderful
Χημική σύσταση ροδιάς
Αλατότητα
Έδαφος
Καλλιεργούμενα φυτά
Συνθήκες υπαίθρου

Greek

Τμήμα Αγροτικής Ανάπτυξης/Π.Μ.Σ. Αειφορικά Συστήματα Παραγωγής και Περιβάλλον στη Γεωργία
duth


campus
Default License




*Institutions are responsible for keeping their URLs functional (digital file, item page in repository site)