Η επίδραση της αλατότητας (NaC1, KC1, Na2SO4) στην αύξηση και χημική σύσταση της ροδιάς (Punica granatum L.) της ποικιλίας Wonderful σε συνθήκες υπαίθρου

Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης   

Αποθετήριο :
Αποθετήριο Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου   

δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*



Η επίδραση της αλατότητας (NaC1, KC1, Na2SO4) στην αύξηση και χημική σύσταση της ροδιάς (Punica granatum L.) της ποικιλίας Wonderful σε συνθήκες υπαίθρου

Μαστρογιαννίδου, Έλλη

Χατζησαββίδης, Χρήστος
Δεν διατίθεται

masterThesis

2015-12-08T11:02:31Z
2010


87


Ποικιλία Wonderful
Χημική σύσταση ροδιάς
Αλατότητα
Έδαφος
Καλλιεργούμενα φυτά
Συνθήκες υπαίθρου

Ελληνική γλώσσα

Τμήμα Αγροτικής Ανάπτυξης/Π.Μ.Σ. Αειφορικά Συστήματα Παραγωγής και Περιβάλλον στη Γεωργία
duth


campus
Default License




*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.