Επίδραση της υγιεινής του νερού στην ποιότητα των τροφίμων

Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης   

Αποθετήριο :
Αποθετήριο Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου   

δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*



Επίδραση της υγιεινής του νερού στην ποιότητα των τροφίμων

Τσιμοπούλου, Βασιλική

Δεν διατίθεται
Μπερζιρτζόγλου, Ευγενία

bachelorThesis

2010
2015-12-15T12:07:44Z


60


Υγιεινή νερού
Νερό
Ποιότητα τροφίμων
Ανθρώπινη υγεία

Ελληνική γλώσσα

Τμήμα Αγροτικής Ανάπτυξης/Κατεύθυνση Επίστήμης και Τεχνολογίας Τροφιών
duth


campus
Default License




*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.