Σύσταση, χημική ανάλυση και προδιαγραφές βασικών τροφίμων

 
This item is provided by the institution :

Repository :
Repository of UOI Olympias
see the original item page
in the repository's web site and access all digital files if the item*
share



Book (EN)

2000 (EN)

Σύσταση, χημική ανάλυση και προδιαγραφές βασικών τροφίμων (EL)

Τζουβάρα - Καραγιάννη, Σ. (EL)

Τζουβάρα - Καραγιάννη, Σ. (EL)
Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Σχολή Θετικών Επιστημών. Τμήμα Χημείας (EL)

book

Χημεία τροφίμων (EL)


Greek

2000


Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Σχολή Θετικών Επιστημών. Τμήμα Χημείας




*Institutions are responsible for keeping their URLs functional (digital file, item page in repository site)