Μελέτη τυριών φέτα και κεφαλογραβιέρα που παρασκευάστηκαν με μερική υποκατάσταση του NaCI από KCI

Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων   

Αποθετήριο :
Ιδρυματικό Αποθετήριο Ολυμπιάς   

δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*



Μελέτη τυριών φέτα και κεφαλογραβιέρα που παρασκευάστηκαν με μερική υποκατάσταση του NaCI από KCI (EL)

Κάτσιαρη, Μαρία - Χάϊδω

Κάτσιαρη, Μαρία - Χάϊδω
Ρούσσης, Ιωάννης

masterThesis
doctoralThesis

1999


Τυρί - Παραγωγή

Τυρί (EL)

Ελληνική γλώσσα

Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Σχολή Θετικών Επιστημών. Τμήμα Χημείας. (EL)
Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Σχολή Θετικών Επιστημών (EL)




*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.