Απομόνωση και δομή προθυμοσίνης α αιγός και συμβολή στην διερεύνηση της βιολογικής δραστικότητας της προθυμοσίνης α

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
Αποθετήριο :
Ιδρυματικό Αποθετήριο Ολυμπιάς
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
1990 (EL)
Απομόνωση και δομή προθυμοσίνης α αιγός και συμβολή στην διερεύνηση της βιολογικής δραστικότητας της προθυμοσίνης α

Φριλίγγος, Ευστάθιος

Τσόλας, Ορέστης (EL)
Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Σχολή Ιατρικής Τμήμα Ιατρικής (EL)
Παπαδόπουλος, Γεώργιος
-
Φριλίγγος, Ευστάθιος

Η ΠΡΟΘΥΜΟΣΙΝΗ Α ΑΙΓΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΘΥΜΟΣΙΝΕΣ ΑΛΛΩΝ ΘΗΛΑΣΤΙΚΩΝ, ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΤΑΓΗ ΔΟΜΗ. ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΠΡΟΘΥΜΟΣΙΝΗΣ Α ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΟΙ ΛΕΜΦΙΚΟΙ ΙΣΤΟΙ (ΘΥΜΟΣ, ΣΠΛΗΝΑ) ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΕΣ ΟΙ ΜΗ ΛΕΜΦΙΚΟΙ (ΠΝΕΥΜΟΝΕΣ, ΝΕΦΡΟΙ, ΗΠΑΡ). ΟΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΠΡΟΘΥΜΟΣΙΝΗΣ Α ΤΩΝ ΛΕΜΦΙΚΩΝ ΙΣΤΩΝ ΜΕΤΑΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΜΕ ΜΕΓΙΣΤΕΣ ΤΙΜΕΣ ΣΕ ΠΡΟΕΦΗΒΙΚΕΣ ΗΛΙΚΙΕΣ (ΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΕΓΙΝΑΝ ΣΕ ΕΠΙΜΥΣ). ΑΥΤΟΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ ΕΝΑΝΤΙ ΠΡΟΘΥΜΟΣΙΝΗΣ Α ΑΝΙΧΝΕΥΘΗΚΑΝ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΟ 18% ΤΩΝ ΟΡΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΟ ΕΡΥΘΗΜΑΤΩΔΗ ΛΥΚΟ, ΜΕ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ C -ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΜΟΡΙΟΥ. ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΠΡΟΘΥΜΟΣΙΝΗΣ Α IN VITRO ΣΕ ΜΟΝΟΚΥΤΤΑΡΑ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΠΟΣΟΤΗΤΩΝ ΘΥΜΟΣΙΝΗΣ Α, (Ν-ΠΛΕΥΡΑΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΟΥ) ΣΤΟ ΥΠΕΡΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ.

doctoralThesis

Αίγα (EL)

Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων (EL)
University of Ioannina (EN)

Ελληνική γλώσσα

1990


Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Σχολή Ιατρικής Τμήμα Ιατρικής (EL)*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.