Μορφολογική και ανοσοϊστοχημική μελέτη της νόσου Hodgkin

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :

Αποθετήριο :
Ιδρυματικό Αποθετήριο Ολυμπιάς
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριοΜορφολογική και ανοσοϊστοχημική μελέτη της νόσου Hodgkin (EL)

συγκριτική στις διάφορες μορφές (EL)

Κωστόπουλος, Ιωάννης (EL)

Κωστόπουλος, Ιωάννης (EL)
Παπαδημητρίου, Κωνσταντίνος (EL)
Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Σχολή Ιατρικής. Τμήμα Ιατρικής (EL)
-

ΜΕΛΕΤΗΘΗΚΑΝ 42 ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΝΟΣΟΥ ΤΟΥ HODGKIN ΜΟΡΦΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΟΣΟΙΣΤΟΛΟΓΙΚΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΑ ΜΟΝΟΚΛΩΝΙΚΑ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ ANTI-KI -1, LEUM1, ANTI EMA, ANTI-LCA, LZ6 ΚΑΙ UCHL1. ΑΝΑΛΟΓΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΔΙΕΘΝΩΣ Η ΧΡΗΣΗ Β-ΚΥΤΤΑΡΙΚΩΝ ΔΕΙΚΤΩΝ ΣΤΟΝ ΛΕΜΦΟΕΠΙΚΡΑΤΗΤΙΚΟ ΤΥΠΟ ΤΗΣ ΝΟΣΟΥ ΤΟΥ HODGKIN ΕΙΝΑΙΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΟΛΕΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΜΕΣ ΠΑΡΑΦΙΝΗΣ. ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΣΕ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΟΜΕΣ ΚΡΥΟΣΤΑΤΗ. ΤΟ Β-ΚΥΤΤΑΡΙΚΟ ΑΝΤΙΓΟΝΟ L26 ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΣΥΜΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΝ ΛΟΓΩ ΑΝΤΙΓΟΝΟΥ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝΝΕΟΠΛΑΣΜΑΤΙΚΩΝ ΚΥΤΤΑΡΩΝ ΤΟΥ ΛΕΜΦΟΕΠΙΚΡΑΤΗΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΣ ΣΥΝΑΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΜΟΡΦΟΛΟΓΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΝΟΣΟΙΣΤΟΧΗΜΙΚΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΔΙΚΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΛΕΜΦΟΕΠΙΚΡΑΤΗΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΣ ΕΝΑ ΥΨΗΛΗΣ ΚΑΚΟΗΘΕΙΑΣ ΛΕΜΦΩΜΑ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΥΤΤΑΡΩΝ ΛΕΜΦΟΕΠΙΚΡΑΤΥΠΟΥ ΚΑΙ Η ΑΝΑΜΙΞΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΚΥΤΤΑΡΑ ΚΕΝΤΡΟΒΛΑΣΤΙΚΟΥ 'Η ΑΝΟΣΟΒΛΑΣΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ, Η ΑΡΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΑΝΤΙΓΟΝΑ LEUM1 ΚΑΙ ΚΙ-1 ΚΑΙ ΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΑ L26 ΚΑΙ LCA. ΑΡΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΑΝΤΙΓΟΝΟ KI-1 ΣΕ ΤΟΜΕΣ ΠΑΡΑΦΙΝΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΕΚΤΗ ΜΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ. Ο ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΝΟΣΟΙΣΤΟΧΗΜΙΚΟΥ ΦΑΙΝΟΤΥΠΟΥ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΑΝΤΙΓΟΝΟ ΚΙ-1 ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΤΟΥ ΛΕΜΦΟΕΠΙΚΡΑΤΗΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙ ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΜΩΝ ΚΡΥΟΣΤΑΤΗ, ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΦΑΡΜΟΣΘΕΙ ΣΤΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΜΕΛΕΤΕΣ.

doctoralThesis

Λεμφοεπικρατικός τύπος (EL)


Ελληνική γλώσσα

1989


Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Σχολή Ιατρικής. Τμήμα Ιατρικής (EL)*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.