Μορφομετρική μελέτη της περιοχής οργάνωσης του πυρηνίσκου (ΠΟΠ) στα νεοπλασματοκά κύτταρα της νόσου του Hodgkin

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :

Αποθετήριο :
Ιδρυματικό Αποθετήριο Ολυμπιάς
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριοΜορφομετρική μελέτη της περιοχής οργάνωσης του πυρηνίσκου (ΠΟΠ) στα νεοπλασματοκά κύτταρα της νόσου του Hodgkin (EL)

Καραμέρης, Ανδρέας Μ. (EL)

Καραμέρης, Ανδρέας Μ. (EL)
Μουτσόπουλος, Χαράλαμπος (EL)
Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Σχολή Ιατρικής. Τμήμα Ιατρικής (EL)
-

ΜΕΛΕΤΗΘΗΚΑΝ ΣΕ ΤΟΜΕΣ ΠΑΡΑΦΙΝΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΓΥΡΟΦΙΛΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΠΥΡΗΝΙΣΚΟΥ (ΠΟΠ) 89 ΛΕΜΦΑΔΕΝΕΣ ΑΠΟ 53 ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΝΟΣΟΥ ΤΟΥ HODGKIN. Η ΜΕΛΕΤΗ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΗΜΙΑΥΤΟΜΑΤΟ ΜΟΡΦΟΜΕΤΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ Η/Υ, ΜΟΡΦΟΜΕΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ. ΟΙ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΙ ΠΟΥ ΜΕΛΕΤΗΘΗΚΑΝ ΗΤΑΝ ΟΙ ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΚΥΤΤΑΡΩΝ STERNBERG REED ΚΑΙ HODGKIN ΣΕ ΠΟΠ, ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΔΙΑΜΕΤΡΟΙ, ΤΑ ΕΜΒΑΔΑ ΚΑΙ ΣΧΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΠ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΠΟΠ ΤΩΝ ΜΕΤΑΤΡΙΧΟΕΙΔΙΚΩΝ ΒΔΕΒΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΛΕΜΦΟΚΥΤΤΑΡΩΝ. ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΔΕΙΞΑΝ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΗ ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΝΕΟΠΛΑΣΜΑΤΙΚΩΝ ΚΥΤΤΑΡΩΝ ΣΕ ΠΟΠ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ 'Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΗΣ ΤΩΝ ΥΨΗΛΗΣ ΚΑΚΟΗΘΕΙΑΣ ΜΗ HODGKIN ΛΕΜΦΩΜΑΤΩΝ, ΚΑΡΚΙΝΩΜΑΤΩΝ, ΔΙ ΣΑΡΚΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΝΔΟΚΡΙΝΙΚΩΝ ΝΕΟΠΛΑΣΜΑΤΩΝ. Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΛΕΜΦΟΠΕΝΙΚΟ ΚΑΙ Η ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΣΤΟΝ ΛΕΜΦΟΕΠΙΚΡΑΤΗΤΙΚΟ. ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΜΕΤΑΤΡΙΧΟΕΙΔΙΚΑ ΦΛΕΒΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΛΕΜΦΟΚΥΤΤΑΡΑ. ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ ΤΑ ΝΕΟΠΛΑΣΜΑΤΙΚΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΤΗΣ ΝΟΣΟΥ ΤΟΥ HODGKIN ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ. ΑΝ Ο ΒΑΘΜΟΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗ ΟΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΑΙ ΔΕΙΚΤΗ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΤΟΤΕ Η ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΠ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΕΣΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΠΡΟΒΛΕΨΗΣ.

doctoralThesis

Μορφομετρία (EL)
Νόσος Hodgkin


Ελληνική γλώσσα

1991


Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Σχολή Ιατρικής. Τμήμα Ιατρικής (EL)*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.