Μελέτη διακίνησης φαρμακευτικών ουσιών ευρείας κατανάλωσης και δυνατότητες φθορισμομετρικού προσδιορισμού της περιεκτικότητάς τους στα φαρμακοτεχνικά σκευάσματα με την χρήση σπάνιων γαιών

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :

Αποθετήριο :
Ιδρυματικό Αποθετήριο Ολυμπιάς
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο




1995 (EL)

Μελέτη διακίνησης φαρμακευτικών ουσιών ευρείας κατανάλωσης και δυνατότητες φθορισμομετρικού προσδιορισμού της περιεκτικότητάς τους στα φαρμακοτεχνικά σκευάσματα με την χρήση σπάνιων γαιών (EL)

Συμιακάκης, Εμμανουήλ Α. (EL)

Συμιακάκης, Εμμανουήλ Α. (EL)
Ευαγγέλου, Άγγελος (EL)
- (EL)
Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Σχολή Ιατρικής Τμήμα Ιατρικής (EL)

Η ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ 1) ΡΕΣΕΡΠΙΝΗΣ 2) ΥΔΡΟΚΟΡΤΙΖΟΝΗΣ 3) ΤΕΣΤΟΣΤΕΡΟΝΗΣ 4) ΠΡΟΓΕΣΤΕΡΟΝΗΣ 5) ΤΑΜΟΞΙΦΑΙΝΗΣ 6) ΚΛΟΜΙΦΑΙΝΗΣ, ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ 1987-1989 ΣΕ ΕΝΔΟ ΚΑΙ ΕΞΩΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ, ΜΕΛΕΤΗΘΗΚΕ ΜΕ ΓΡΑΜΜΙΚΗ ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗΣΗ. ΕΓΙΝΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΛΥΠΑΡΑΓΟΝΤΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΧΕΤΙΣΗ: Α) ΠΟΣΟΤΗΤΩΝ ΣΕ ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΟΛΟΓΙΚΑ ΔΡΑΣΤΙΚΩΝ ΑΥΤΩΝ (1....6) ΟΥΣΙΩΝ ΣΤΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΦΑΡΜΑΚΟΤΕΧΝΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ, Β) Μ.Ο. ΜΗΝΙΑΙΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ ΕΝΔΟ, ΕΞΩΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΑ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΡΟΠΟΥ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ, Γ) ΡΥΘΜΟΥ ΜΕΤΑΒΟΛΗΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΤΡΙΕΤΙΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΜΕΛΕΤΗΘΗΚΕ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΟΣΟΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ (1....6) ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ ΟΥΣΙΩΝ ΣΤΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΦΑΡΜΑΚΟΤΕΧΝΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΦΘΟΡΙΣΜΟΜΕΤΡΙΚΑ ΒΑΣΙΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΦΘΟΡΙΣΜΟΥ ΓΝΩΣΤΩΝ ΣΠΑΝΙΩΝ ΓΑΙΩΝ (ΘΟΡΙΟΥ Η ΤΕΡΒΙΟΥ) ΕΙΤΕ ΤΩΝ ΣΥΜΠΛΟΚΩΝ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΥΣΙΕΣ.

doctoralThesis

Κατανάλωση (EL)


Ελληνική γλώσσα

1995


Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Σχολή Ιατρικής Τμήμα Ιατρικής (EL)




*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.