Μελέτη της επίδρασης του θερμικού σοκ σε μολυσμένα και μετασχηματισμένα απο τον ιό SV40 κύτταρα

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :

Αποθετήριο :
Ιδρυματικό Αποθετήριο Ολυμπιάς
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο




1989 (EL)

Μελέτη της επίδρασης του θερμικού σοκ σε μολυσμένα και μετασχηματισμένα απο τον ιό SV40 κύτταρα (EL)

Αγγελίδης, Χαράλαμπος Ε.

Παγουλάτος, Γεράσιμος (EL)
Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Σχολή Ιατρικής Τμήμα Ιατρικής (EL)
Αγγελίδης, Χαράλαμπος Ε.
-

Η ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΟΤΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ DNA ΟΓΚΟΓΟΝΟΙ ΙΟΙ ΕΠΑΓΟΥΝ ΠΡΩΤΕΙΝΕΣ ΘΕΡΜΙΚΟΥ ΣΟΚ ΣΤΑ ΞΕΝΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΥΤΤΑΡΑ, ΑΠΟΤΕΛΕΣΕ ΤΟ ΕΡΕΘΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗ ΤΗΣ ΕΠΑΓΩΓΗΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΕΙΝΩΝ ΑΥΤΩΝ ΣΤΑ ΕΠΙΤΡΕΠΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟ SV40 ΚΥΤΤΑΡΑ. ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΟΤΙ ΠΡΩΤΕΙΝΕΣ ΤΗΣ 70 Κ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΕΠΑΓΟΝΤΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΡΜΙΚΟ ΣΟΚ (43 C) ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΣΕΝΙΚΟ (20-25 ΜΜ) ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΟΛΥΝΣΗ ΤΩΝ CV1 ΚΥΤΤΑΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟ SV40. ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ Η ΕΠΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΠΡΩΤΕΙΝΩΝ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ. ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΓΟΝΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΓΩΓΗ ΠΡΩΤΕΙΝΩΝ ΘΕΡΜΙΚΟΥ ΣΟΚ ΤΗΣ 70Κ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΩΙΜΑ ΓΟΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΙΟΥ (Τ-ΑΝΤΙΓΟΝΑ). Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΜΟΛΥΣΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟ SV40 CV1 ΚΥΤΤΑΡΩΝ ΜΕ ΘΕΡΜΙΚΟ ΣΟΚ 'Η ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΩΙΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΨΙΜΩΝ ΙΙΚΩΝ ΓΟΝΙΔΙΩΝ. Η ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΤΩΝ ΟΨΙΜΩΝ ΙΙΚΩΝ ΓΟΝΙΔΙΩΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗΣ 'ΗΣΤΟ ΜΕΤΑ-ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ. Η ΙΔΙΑ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΕΝΔΟΓΕΝΟΥΣ Τ-ΑΝΤΙΓΟΝΟΥ ΣΤΑ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΕΝΑ COS1 ΚΥΤΤΑΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΘΕΡΜΙΚΟΥ ΣΟΚ 'Η ΑΡΣΕΝΙΚΟΥ. ΠΙΘΑΝΟΝ ΟΙ DNA ΟΓΚΟΓΟΝΟΙ ΙΟΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΠΑΓΩΓΕΙΣ ΠΡΩΤΕΙΝΩΝ ΘΕΡΜΙΚΟΥ ΣΟΚ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟΧΟΙ ΤΩΝ ΠΡΩΤΕΙΝΩΝ ΑΥΤΩΝ.

doctoralThesis

Θερμικό σοκ (EL)


Ελληνική γλώσσα

1989


Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Σχολή Ιατρικής Τμήμα Ιατρικής (EL)




*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.