Μελέτη της επίδρασης διαφορετικών καλλιεργητικών πρακτικών στα φυσικοχημικά και οργανοληπτικά χαρακτηριστικά του μαρουλιού - διερεύνηση του αποτελέσματος των συνθηκών αποθήκευσης στην ποιότητα του μαρουλιού

Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας   

Αποθετήριο :
Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Θεσσαλίας   

δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*



Μελέτη της επίδρασης διαφορετικών καλλιεργητικών πρακτικών στα φυσικοχημικά και οργανοληπτικά χαρακτηριστικά του μαρουλιού - διερεύνηση του αποτελέσματος των συνθηκών αποθήκευσης στην ποιότητα του μαρουλιού (EL)

Κοκκίνης, Φανούριος (EL)

Αρβανιτογιάννης, Ιωάννης Σ. (EL)
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης (EL)

bachelorThesis (EN)

2002
2015-01-05T21:44:17Z



ΜΑΡΟΥΛΙ -- ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ (EL)
ΛΑΧΑΝΙΚΑ -- ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ (EL)

Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος. (EL)

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International (EN)
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/
free (EN)




*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.