Διερεύνηση της οξειδωτικής σταθερότητας των λιπιδίων και των πρωτεϊνών κρέατος χοίρου μετά από προσθήκη εκχυλισμάτων φύλλων ελιάς

see the original item page
in the repository's web site and access all digital files if the item*



Διερεύνηση της οξειδωτικής σταθερότητας των λιπιδίων και των πρωτεϊνών κρέατος χοίρου μετά από προσθήκη εκχυλισμάτων φύλλων ελιάς (EL)

Μπότσογλου, Ευρώπη Ν. (EL)

Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης (EL)
Γκόβαρης, Αλέξανδρος (EL)

doctoralThesis (EN)

2013
2016-08-10T11:47:41Z



ΚΡΕΑΣ -- ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ (EL)
ΦΥΛΛΑ ΕΛΙΑΣ -- ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ (EL)
ΠΟΛΥΦΑΙΝΟΛΕΣ (EL)

Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Κτηνιατρικής. (EL)

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International (EN)
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/
free (EN)




*Institutions are responsible for keeping their URLs functional (digital file, item page in repository site)