Authentication of traditional products of olive oil, honey and wine

This item is provided by the institution :
University of Thessaly   

Repository :
University of Thessaly Institutional Repositoty   

see the original item page
in the repository's web site and access all digital files if the item*



Πιστοποίηση της αυθεντικότητας των παραδοσιακών προϊόντων του ελαιολάδου, μελιού και κρασιού (EL)
Authentication of traditional products of olive oil, honey and wine (EN)

Σωτηροπούλου, Σωτηρία Δ. (EL)

Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης (EL)
Ζουμπουλάκης, Παναγιώτης (EL)

masterThesis (EN)

2017
2017-09-19T10:53:31Z



Οίνος -- Ποιοτικός έλεγχος (EL)
Ελαιόλαδο -- Ποιοτικός έλεγχος (EL)
Τροφή -- Νοθεία και έλεγχος (EL)
Τροφή -- Δίκαιο και νομοθεσία (EL)
Τροφή -- Πιστοποίηση (EL)
Μέλι -- Ποιοτικός έλεγχος (EL)

Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών. Ινστιτούτο Βιολογίας, Φαρμακευτικής Χημείας και Βιοτεχνολογίας. (EL)
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας. (EL)

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International (EN)
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/
free (EN)




*Institutions are responsible for keeping their URLs functional (digital file, item page in repository site)