Εφαρμογή της νανοτεχνολογίας στον τομέα των τροφίμων: μελέτη σκοπιμότητας για την ανάπτυξη νέου προϊόντος με βάση το μέλι

Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας   

Αποθετήριο :
Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Θεσσαλίας   

δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*



Εφαρμογή της νανοτεχνολογίας στον τομέα των τροφίμων: μελέτη σκοπιμότητας για την ανάπτυξη νέου προϊόντος με βάση το μέλι (EL)
Nanotechnology applications in the food sector: preliminary feasibility study for the development of a new honey-based product (EN)

Βεντούρη, Όλγα (EL)

Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης (EL)
Παπαδημητρίου, Βασιλική (EL)

masterThesis (EN)

2018-07-25T09:05:39Z
2018



Νανοτεχνολογία τροφίμων (EL)
Βιομηχανία τροφίμων -- Τεχνολογικές καινοτομίες (EL)

Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών. Ινστιτούτο Βιολογίας, Φαρμακευτικής Χημείας και Βιοτεχνολογίας. (EL)
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας. (EL)

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International (EN)
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/
free (EN)




*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.