Development of novel margarine product with high concentration of olive oil: feasibility study

This item is provided by the institution :
University of Thessaly   

Repository :
University of Thessaly Institutional Repositoty   

see the original item page
in the repository's web site and access all digital files if the item*



Ανάπτυξη καινοτόμου προϊόντος μαργαρίνης υψηλής περιεκτικότητας σε ελαιόλαδο: μελέτη σκοπιμότητας (EL)
Development of novel margarine product with high concentration of olive oil: feasibility study (EN)

Παπαδόπουλος, Νικόλαος Γ. (EL)

Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης (EL)
Ζερβού, Μαρία (EL)

masterThesis (EN)

2018
2018-10-11T13:24:20Z



Τεχνολογία τροφίμων (EL)
Μαργαρίνη -- Βιομηχανία και εμπόριο (EL)
Μαργαρίνη -- Παραγωγή (EL)
Βιομηχανία τροφίμων και εμπόριο -- Μάρκετινγκ (EL)

Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών. Ινστιτούτο Βιολογίας, Φαρμακευτικής Χημείας και Βιοτεχνολογίας. (EL)
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας. (EL)

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International (EN)
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/
free (EN)




*Institutions are responsible for keeping their URLs functional (digital file, item page in repository site)