Development of new products from traditional crops of prickly pear and carob

This item is provided by the institution :
University of Thessaly   

Repository :
University of Thessaly Institutional Repositoty   

see the original item page
in the repository's web site and access all digital files if the item*



Εκπόνηση επιχειρηματικού πλάνου για την ανάπτυξη νέων προϊόντων από παραδοσιακές καλλιέργειες φραγκόσυκου και χαρουπιού (EL)
Development of new products from traditional crops of prickly pear and carob (EN)

Μπίρμπα, Ευανθία (EL)

Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης (EL)
Ζουμπουλάκης, Παναγιώτης (EL)

masterThesis (EN)

2019-07-03T11:42:19Z
2018



Νέες επιχειρήσεις -- Επιχειρηματικός σχεδιασμός (EL)
Επιχειρηματικός σχεδιασμός -- Μελέτη περιπτώσεων (EL)
Τεχνολογικές καινοτομίες (EL)
Φυτικά καλλυντικά (EL)
Νέες επιχειρήσεις -- Διοίκηση και οργάνωση (EL)

Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών. Ινστιτούτο Βιολογίας, Φαρμακευτικής Χημείας και Βιοτεχνολογίας. (EL)
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας. (EL)

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International (EN)
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/
free (EN)




*Institutions are responsible for keeping their URLs functional (digital file, item page in repository site)