Feasibility study for the development of plant-based non-dairy milk product enriched with vitamin D using nanotechnology methods

This item is provided by the institution :
University of Thessaly   

Repository :
University of Thessaly Institutional Repositoty   

see the original item page
in the repository's web site and access all digital files if the item*



Μελέτη σκοπιμότητας για την ανάπτυξη φυτικού ροφήματος εμπλουτισμένου με βιταμίνη D σε επίπεδα νανοκλίμακας (EL)
Feasibility study for the development of plant-based non-dairy milk product enriched with vitamin D using nanotechnology methods (EN)

Πλιάτσικα, Βασιλική Γ. (EL)

Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης (EL)
Παπαδημητρίου, Βασιλική (EL)

masterThesis (EN)

2019
2020-02-24T13:03:39Z



Βιταμίνη D (EL)
Νανοτεχνολογία -- Μέθοδοι (EL)
Φυτικά ροφήματα (EL)
Νανογαλακτώματα (EL)

Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών. Ινστιτούτο Βιολογίας, Φαρμακευτικής Χημείας και Βιοτεχνολογίας. (EL)
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας. (EL)

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International (EN)
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/
free (EN)




*Institutions are responsible for keeping their URLs functional (digital file, item page in repository site)