Δημιουργία βιολειτουργικού μπισκότου για νευρολογικούς ασθενείς

Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας   

Αποθετήριο :
Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Θεσσαλίας   

δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*



Δημιουργία βιολειτουργικού μπισκότου για νευρολογικούς ασθενείς (EL)
Biofunctional biscuit production for patients with neurological disorders (EN)

Καραγιάννη, Μαρία Σ. (EL)

Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης (EL)
Κουρέτας, Δημήτριος Δ. (EL)

masterThesis (EN)

2019
2020-02-24T13:03:39Z



Λειτουργικά τρόφιμα (EL)
Τρόφιμα -- Συστατικά (EL)
Λειτουργικά τρόφιμα -- Θεραπευτική χρήση (EL)
Νέα προϊόντα -- Μάρκετινγκ (EL)
Στρατηγικός σχεδιασμός (EL)

Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών. Ινστιτούτο Βιολογίας, Φαρμακευτικής Χημείας και Βιοτεχνολογίας. (EL)
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας. (EL)

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International (EN)
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/
free (EN)




*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.